Laatste Nieuws

Onder de prachtige bomen van het statige Lange Voorhout wordt al meer dan 30 jaar lang de Haagsche Kunst- en Antiekdagen georganiseerd.

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus, van 10:00 tot 17:00 uur, kunt u tijdens de Haagsche Kunst- en Antiekdagen op het Lange Voorhout genieten van een groot aantal (160+) stands gevuld met Antiek, Boeken, Beeldhouwkunst, Brocante, Curiosa, Keramiek, Kunst en Vintage.

 

 

 

De deelnemers komen zowel uit Nederland als uit het buitenland en hebben een divers aanbod voor elk gewenst budget. Maar er is meer! Het programma van de Haagsche Kunst- en Antiekdagen wordt opgeluisterd door een klassiek muzikaal duo welke diverse optredens zal verzorgen en op het middenplein  kunt u op het terras van Jeff genieten van heerlijke Franse lekkernijen. De markt is ook dit jaar weer als vanouds uitgebreid richting de voormalige Amerikaanse Ambassade en de toegang is gratis.

Bereikbaarheid 


Het Lange Voorhout is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets komt u snel in het centrum van Den Haag. Komt u met de auto via de Utrechtsebaan binnen, volg dan de borden 'centrum'. Het beste parkeert u de auto direct onder het Tournooiveld. Reist u met het OV naar Den Haag, dan kunt u lopen van Station Den Haag Centraal (10 minuten), of tram 15 of 17 nemen.

Het gehele programma van de Haagsche Kunst- en Antiekdagen kunt u vinden op www.hkad.nl


Terug
maandag 22 augustus 2022 10:03:37 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JW