Laatste Nieuws

Netwerkbijeenkomst Leidschenveen-Ypenburg groot succes

De netwerkbijeenkomsten zijn in ons stadsdeel al jaren een groot succes, echter door de coronaperikelen konden deze bijeenkomsten de afgelopen jaren geen doorgang vinden. Nu kon de draad weer opgepakt worden en was iedereen blij met de uitnodiging om elkaar weer eens te zien en te spreken.

 

 

Door Dick Muijs.

 

 

Netwerkbijeenkomsten hebben tot doel om in een ongedwongen sfeer nader kennis te maken met ondernemers, maatschappelijke instellingen en bewonersorganisaties uit ons stadsdeel. Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) was voor de deze eerste bijeenkomst na de corona de gastheer en vond debijeenkomst plaats in de altijd gezellige Huiskamer. 

Stadsdeeldirecteur Petra Sevinga heette de ruim 80 aanwezigen van harte welkom en sprak de hoop uit dat deze ongedwongen bijeenkomsten in de toekomst weer regelmatig zullen gaan plaatsvinden omdat het nut ervan is bewezen gezien de vorige ontmoetingen.

 

Woorden van waardering.

Drie personen werden vervolgens in het zonnetje gezet. Allereerst Els van Leeuwen. Zij werd door stadsdeeldirecteur Petra Sevinga bedankt voor haar schenking van een biljarttafel aan de Huiskamer na het overlijden van haar man. Het biljart wordt sindsdien door velen gebruikt. Vervolgens werd vrijwilliger Ellen Tolhuisen door stadsdeelwethouder Kavita Parbhudayal  bedankt voor haar inzet met betrekking tot het optimaal functioneren van de Huiskamer en het dagelijks verzorgen van de website. Dat laatste blijft Ellen nog doen. Beide sprekers lieten hun woorden vergezeld gaan van bloemen en een cadeau. Wethouder Kavita Parbhudayal roemde het vele werk wat de vrijwilligers doen in het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg. Zij is er dan ook trots op dat zij wethouder mag zijn van dit stadsdeel.   

 

Gezellig samenzijn 

Als laatste werd afscheid genomen van Myra Stoll, stadsdeelmedewerker senior sociaal domein, welzijn, jeugd en participatie. Zij heeft zes jaar in Leidschenveen en Ypenburg gewerkt en heeft nu een andere functie bij de gemeente als beleidsmedewerker Welzijn bij de dienst Publiekszaken. Zij werd door stadsdeeldirecteur Petra Sevinga bedankt voor haar inzet. Ook voor haar waren er bloemen. Tenslotte heette BOL Voorzitter Niels Hunck alle aanwezigen nogmaals welkom en hoopte op een vruchtbare bijeenkomst. Na dit officiële gedeelte vond er een ongedwongen en gezellig samenzijn plaats waar vele nieuwe contacten werden aangeboord en oude bestaande contacten aangehaald. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Conclusie: Iedereen vond het een zeer geslaagde bijeenkomst en zeker voor herhaling vatbaar.

Foto’s: © Dick Muijs.  

 
Terug
zaterdag 9 juli 2022 14:04:48 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JW