Laatste Nieuws

Prachtige expositie van schilder- en tekenclub ‘Vliethage’ in Bibliotheek Ypenburg.

Gedurende de maanden juli en augustus laten Angelica, Ginny,  José, Joke, Joop, Gea, Sophie, Trudy, Susi en Elfrida zien wat voor meesterwerken zij hebben gemaakt. De club wordt bij het realiseren van hun creatieve activiteiten bijgestaan met tips en aanwijzingen door de deskundige Floris.

 

Door Dick Muijs.

 

 

Leuk om te doen

 

Woordvoerster van de club is de op Ypenburg wonende Joke, zelf al 25 jaar bezig met aquarel schilderen bij Vliethage. “Naast het aquarel schilderen werken we met verschillende andere technieken zoals acryl, olieverf en pastel” zegt zij. “schilderen geeft je een enorme ontspanning, alle eventueel aanwezige stress en spanning valt weg als je bezig bent, je gedachten nemen de vrije loop, je bent alleen gefocust op het schilderen en dat geeft een enorme rust en voldoening, ik kan het iedereen aanraden” aldus een enthousiaste Joke.

 

 

De tentoongestelde werken getuigen van heel veel passie en talent, zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.

Gezelligheid

“ We hebben een heel gezellige club en gaan goed met elkaar om. Naast het schilder en tekenwerk drinken we gezamenlijk koffie en hebben leuke gesprekken met elkaar. Dit is onze eerste expositie en we hopen dat veel mensen het  leuk vinden om naar ons werk te komen kijken en er inspiratie in kunnen vinden om ook te gaan schilderen” zegt Joke. Voor meer informatie: Buurtcentrum Vliethage, Rijswijkseweg 252 Den Haag Tel: 070-3883450                                                   e-mail: buurtcentrumvliethage@gmail.com

Foto: Prachtige kunstwerken zijn er te zien © Dick Muijs.
Terug
zaterdag 9 juli 2022 12:14:54 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JW