Laatste Nieuws

Thuisgekookt stopt per 31 augustus met het platform voor losse maaltijden

Er staan spannende veranderingen voor de deur bij Stichting Thuisgekookt. Per 31 augustus 2022 zullen we ons namelijk nog uitsluitend richten op het maken van 1-op-1 koppelingen tussen thuiskoks en (kwetsbare) buurtgenoten.Omdat het gebruik van het platform voor het aanbieden van losse maaltijden aan de ene kant sterk afnam en de vraag naar 1-op-1 koppelingen aan de andere kant juist blijft toenemen, hebben we besloten om het platform voor losse maaltijden te laten gaan, zodat we ons volop kunnen inzetten om kwetsbare aanvragers te helpen en bijzondere verbindingen te realiseren.

 

Ook ik ben nu één van de kwetsbare ouderen, ik laat me verrassen!

Er staan spannende veranderingen voor de deur bij Stichting Thuisgekookt. Per 31 augustus 2022 zullen we ons namelijk nog uitsluitend richten op het maken van 1-op-1 koppelingen tussen thuiskoks en (kwetsbare) buurtgenoten.


 

Omdat het gebruik van het platform voor het aanbieden van losse maaltijden aan de ene kant sterk afnam en de vraag naar 1-op-1 koppelingen aan de andere kant juist blijft toenemen, hebben we besloten om het platform voor losse maaltijden te laten gaan, zodat we ons volop kunnen inzetten om kwetsbare aanvragers te helpen en bijzondere verbindingen te realiseren.

 

Ook ik ben nu één van de kwetsbare ouderen, ik laat me verrassen!

 

Per 1 juli zullen de losse maaltijden daarom ook niet meer actief op de website worden gecommuniceerd. Aan de achterkant blijft alles werken zoals voorheen tot 31 augustus. We hebben alle thuiskoks die actief gebruikmaken van het platform hiervan al eerder op de hoogte gesteld.Terug
zondag 3 juli 2022 13:17:51 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JW