Laatste Nieuws

De Parelwerkgroep zoekt nieuwe Parels op Ypenburg en Leidschenveen

Hét evenement in ons stadsdeel waar velen naar uitkijken. De Parels van Ypenburg en Leidschenveen gaan gelukkig weer hun passie laten zien aan het grote publiek. Covid-19 zorgde voor een jaar zonder Parelevenement, alleen een tentoonstelling in de bibliotheek op Ypenburg was mogelijk, maar dit jaar gaan we weer als vanouds van start!


Door Dick Muijs.

De enthousiaste Parelwerkgroep heeft er erg veel zin in, temeer daar het evenement voor het eerst dit jaar ook in Leidschenveen zal plaatsvinden en dat daar ook gebruik gemaakt zal gaan worden van openbare locaties.

Nieuw is dat de bezoekers niet op één dag de Parels kunnen bezoeken, maar dat het hele weekend van zaterdagmiddag 1 oktober en zondagmiddag 2 oktober in het teken zal staan van dit evenement.
Voor dit evenement hebben zich al een aantal oude en nieuwe Parels aangemeld, maar de Parelwerkgroep is op zoek naar nog meer Parels, overtuigd dat zij zijn dat in ons stadsdeel nog veel meer Parels wonen die een interessante hobby hebben.
Dus: Parels op Ypenburg en Leidschenveen, laat op zaterdagmiddag 1 en zondagmiddag 2 oktober zien aan je medebewoners wat je passie of je hobby is. Heb je ergens een grote verzameling van laat het zien, ook waar je op kleine schaal je beroep van hebt gemaakt. Maak je muziek, ben je kunstzinnig, schilder je, boetseer je, doe je iets voor of met de natuur of doe je iets geheel anders maar wat toch interessant is om aan anderen te laten zien, te laten zien, geef je dan op! Het is altijd de moeite waard! Informatie en aanmelden kan via parelpost@hotmail.com o.v.v. Parels 2022. De Parelwerkgroep en de Parels kijken uit naar jullie, nieuwe Parels uit Ypenburg en Leidschenveen. Graag tot ziens!
Foto: Leden Alice en Hanneke van de Parelwerkgroep. Foto: Parelwerkgroep.

 
Terug
zondag 3 juli 2022 10:20:01 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JW