Laatste Nieuws

Op Ypenburg wordt een inzameling gehouden voor Oekraïne

 

Op zaterdag 19 maart van 14.00-1600 uur in Buurthuis De YP, Oeverwallaan 130, wijk De Bras.

Wat zouden we kunnen betekenen voor de mensen in Oekraïne? Aan de ene kant heerst een gevoel van machteloosheid tegen zoveel oorlogsgeweld en ellende  en onschuldige burgers die het slachtoffer zijn, anderzijds is er ook de mogelijkheid om toch iets te doen en hulp te bieden.

Die hulp willen we bieden door het organiseren van een inzamelingsactie op zaterdag 19 maart in Buurthuis de YP.  Liliane Happel, woonachtig in de Bras, geboren en opgegroeid in Oekraïne, onderhoudt contacten met twee organisaties die samenwerken: Stichting Oekraïners in Nederland en Geluk Restauratie BV.

Op Ypenburg wordt een inzameling gehouden voor Oekraïne

Jij kunt helpen door het inzamelen van producten of goederen die nu hard nodig zijn. Met Oranje Transport worden de ingeleverde goederen naar een opslag in Den Haag gebracht waarna de organisaties het vervoer tot in Oekraïne verzorgen. Heel veel dank voor jouw steun en om nog even na te praten kan je bij het inleverpunt een heerlijke cappuccino van Jack van VroemVroem halen.

Let op de flyer die in je brievenbus ligt en kijk op de website www.burenvandebras.nl voor de producten die we inzamelen.  Elke bijdrage is welkom, alvast bedankt!  
Terug
maandag 14 maart 2022 07:47:33 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob