Laatste Nieuws

Stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezing 2022

 

Stemmen kan op woensdag 16 maart 2022 op 1 van de 276 stembureaus in Den Haag. En op maandag 14 en dinsdag 15 maart 2022 op 1 van de 49 stembureaus.

 

Op de website stembureausindenhaag.nl(externe link) vindt u een overzicht van alle stembureaus in Den Haag. Per stembureau is aangegeven welke voorzieningen er zijn. U ziet bijvoorbeeld of een stembureau bereikbaar is voor rolstoelgebruikers. En of er bij het stembureau een gehandicaptenparkeerplek is.

Stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezing 2022

Openingstijden

De meeste stembureaus zijn open van 7.30 tot 21.00 uur. De volgende stembureaus hebben op woensdag 16 maart andere openingstijden:

Stembureaus bereikbaar met rolstoel of scootmobiel

Bijna alle stembureaus in Den Haag zijn bereikbaar voor kiezers in een rolstoel of met een scootmobiel. Dat geldt ook voor kiezers die minder goed ter been zijn. U leest meer over de bereikbaarheid van de stembureaus op de pagina Stembureaus bereikbaar met rolstoel of scootmobiel.

Stemmen voor blinden, slechtzienden, doven en slechthorenden

Op een aantal stembureaus zijn extra voorzieningen voor blinde en slechtziende kiezers en voor dove en slechthorende kiezers. Op de pagina Stemmen voor blinden, slechtzienden, doven en slechthorenden vindt u meer informatie.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de gemeenteraadsverkiezing en stemmen op www.denhaag.nl/verkiezingen.
Terug
vrijdag 11 maart 2022 08:00:02 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob