Laatste Nieuws

Mustafa Avdatek: Ik wil mezelf inzetten voor een veilig stadsdeel.

 

Op woensdag 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. In de periode voorafgaand aan die datum presenteren veel kandidaten zich aan de burgers van Den Haag  om te horen wat er bij hen leeft en op welke manier zij  hun belangen zo goed mogelijk kunnen behartigen.

 

Mustafa Avdatek is één van die kandidaten. Mustafa woont al 17 jaar op Ypenburg en daar kennen wij hem als eigenaar van het bekende Restaurant Corfu aan de Plesmanlaan op Ypenburg. Hij is naast ondernemer ook bestuurslid van het winkelcentrum.

 

Door: Dick Muijs.

Mustafa Avdatek: Ik wil mezelf inzetten voor een veilig stadsdeel.

Mustafa: ‘ík woon hier, werk hier, spreek heel veel mensen en ben dan ook goed op de hoogte waar de problemen zitten die aandacht verdienen. Niet alleen op Ypenburg, maar ook in Leidschenveen. Ik was daar immers ook ondernemer en voorzitter van het winkelcentrum. Met de medewerkers  op het stadsdeelkantoor heb ik regelmatig contact over verbeterpunten, plannen en ideeën om het stadsdeel nog mooier en leuker te maken. Een heel belangrijk punt is het creëren van leuke ontmoetingsplekken. Daar is veel behoefte aan en ik wil mezelf  inzetten om dit te kunnen realiseren.’ Ook wil ik mezelf inzetten voor een veiliger stadsdeel’ vervolgt Mustafa. Daarnaast stonden door corona activiteiten in het winkelcentrum op een laag pitje, maar nu er weer meer kan wil ik ook meer gaan organiseren. Denk hierbij aan culturele activiteiten. Zeker ook in het kader van het 20-jarig bestaan van ons stadsdeel. Ik ben van mening dat we de bewoners meer moeten betrekken bij het beleid en meer naar hen moeten luisteren over wat er in de wijken speelt’ aldus Mustafa. ‘Als bewoners zich kunnen vinden in mijn presentatie, breng dan op 16 maart je stem uit op mij, VVD Lijst 2 plek 32.’

 

Foto: ©Dick Muijs.


Terug
maandag 7 maart 2022 10:08:21 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob