Laatste Nieuws

Cursisten van Isabel van Selms exposeren in Bibliotheek Ypenburg.

 

Isabel van Selms is een bekende Ypenburgse schilderes. Zij geeft lessen in aquarel schilderen in haar atelier aan de Gruttosingel 52 op Ypenburg voor beginners en gevorderden. De gehele maand april exposeert zij haar zelfgemaakte schilderijen in de bibliotheek Ypenburg aan de Schrabber 8. We kijken er naar uit!

 

Maar voor dat het zover is, exposeren haar vijf cursisten hun werk in de maand februari ook in de bibliotheek Ypenburg. Gedurende de openingstijden zijn een groot aantal prachtige schilderijen te zien die door haar talentvolle cursisten zijn gemaakt. 

 

Door: Dick Muijs.

Cursisten van Isabel van Selms exposeren in Bibliotheek Ypenburg.

Het bekijken van de schilderijen is dan ook zeer de moeite waard! Hoe ze tot stand zijn gekomen daarover zegt Isabel: ‘De cursisten krijgen gedurende zes avonden twee uur les. Elke cursist krijgt vervolgens twee opdrachten mee die ze thuis moeten uitwerken. De opdrachten zijn door mij bedacht en moeten uiteraard ook de cursisten aanspreken. Het resultaat wordt in de eerstvolgende les gezamenlijk besproken. De leeftijd van mijn cursisten ligt tussen 60 en 75 jaar, dus tussen het oma zijn en de huishoudelijke taken duurt het maken van een schilderij ongeveer één maand‘ zegt Isabel lachend. Het resultaat is echter verbluffend mooi!

 

Voor meer informatie: www.aquarelvanselms.com  of isabel@aquarelvanselms.com Tel: 015-2571742.

 

 

Foto: © Dick Muijs. Isabel is trots op het werk van haar cursisten.
Terug
donderdag 10 februari 2022 07:16:22 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob