Laatste Nieuws

Geen eenzame kerst in Morgenweide.

 

Stichting BuurtPreventieTeam Morgenweide organiseert op eerste kerstdag een Kerstdiner voor eenzame of alleenstaande inwoners.

 

Een van de doelstellingen van de Stichting is het vergroten van de leefbaarheid in Morgenweide. Dat doen ze niet alleen met het Buurt Preventie Team wat je regelmatig door de wijk ziet lopen, maar ook met de WhatsApp groepen en hondenbezitters die verzameld zijn onder de naam Waaks.

 

Door Dick Muijs.

Geen eenzame kerst in Morgenweide.

Vergroten van de leefbaarheid is in de ogen van de stichting ook het organiseren van een kerstdiner. We organiseren dat echt op eerste kerstdag en niet de week ervoor of erna, het is de bedoeling om zoveel mogelijk inwoners van Morgenweide een fijne kerst te bezorgen. Mochten er veel aanmeldingen binnenkomen, dan is de tweede kerstdag ook een mogelijkheid.

Afhankelijk van het aantal deelnemers uit Morgenweide, bestaat er eventueel de mogelijkheid om vanuit andere wijken ook in te schrijven. Dit alles zal bepaald worden na de einddatum van de inschrijving. Uiteraard spelen nieuwe coronamaatregelen ook een grote rol.

 

 

“Aan het diner zijn geen kosten verbonden. Op onze locatie kunnen we voor 10 personen per avond een heerlijk Kerstdiner verzorgen.” aldus Mike Thies van BPT Morgenweide. Woningcorporatie Staedion ondersteunt dit initiatief. Deelnemers kunnen zich aanmelden door vóór woensdag 15 december een email te sturen naar bpt@morgenweide.nl onder vermelding van Kerstdiner.  Vermeld in de mail naam, adres en telefoonnummer. Iedereen krijg dan uiterlijk 18 december een bericht. Wij zijn blij met dit mooie initiatief en hopen dat beide Kerstdagen inwoners zullen genieten van een heerlijk Kerstdiner. Laten we er voor elkaar zijn: niemand hoeft met Kerst alleen of eenzaam te zijn.
Terug
vrijdag 3 december 2021 10:20:27 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob