Laatste Nieuws

Sinterklaas in Den Haag

 

Zaterdag 13 november rond 11.15 uur komt Sinterklaas met Pakjesboot 070 de haven van Scheveningen binnengevaren. Daarna maakt hij samen met zijn pieten een rijtoer door de winkelstraten van Scheveningen en Den Haag.

 

Veel kinderen met hun ouders verwelkomen de Sint en zijn pieten. Kom daarom zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer. Laat de auto staan. Voorkom vertraging onderweg en bekijk vóór vertrek de route en de tijden. De haven van Scheveningen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Toch met de auto? Houd dan rekening met vertragingen en omleidingen.

Sinterklaas in Den Haag

Afsluitingen

De organisatie sluit de volgende wegen af tussen 8.00 en 13.00 uur:

Route van de Sinterklaasstoet

Sinterklaas begint zijn rijtoer rond 12.30 uur in de Vissershavenstraat en is rond 16.45 uur op het Plein in het centrum van Den Haag. De rijtoer is een lange optocht die via verschillende winkelstraten het centrum van Den Haag bereikt. Het passeren van de stoet duurt 20 minuten. De organisatie sluit kruispunten 10 minuten voor aankomst van de stoet af. Houd de Twitter pagina van @SinterklaasDH(externe link) in de gaten voor actuele tijden.

De rijtoer kruist op diverse plekken tram- of buslijnen. De HTM geeft Sinterklaas de ruimte. Hierdoor kan het zijn dat u even moet wachten tot de optocht voorbij is of dat de tram of bus een stukje omrijdt. Houd tussen 10.30 en 17.00 uur rekening met meer reistijd.

 

Meer informatie




Terug
zaterdag 6 november 2021 08:33:44 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob