Laatste Nieuws

Doe mee, verdien Crownies en krijg leuke beloningen!

 

Bewapend met prikstok en vuilniszakken gingen kinderen van kinderopvang UP op pad om een herfst-vuilprikactie te houden. Met deze actie kunnen zij Crownies verdienen waarmee je leuke beloningen kunt krijgen. Zij hielden de vuilprikactie op de speelplaats van PCBS De Vlieger en winkelcentrum Ypenburg, onder toeziend oog van de wijkagent en buurtpreventieteam Singels. In 1,5 uur tijd hebben de kinderen drie vuilniszakken gevuld met een totaalgewicht van ongeveer 4,5 kilo!

Ook iets voor jou ? In jouw wijk  is altijd wel een klus te doen, maar hoe kom je dat te weten? Ga naar www.crownies.nl daar  staan alle klussen die je kunt doen en de beloning waarvoor je kunt sparen.

Doe mee, verdien Crownies en krijg leuke beloningen!

Ben jij 8 jaar of ouder en vindt je het leuk om goed bezig te zijn in je eigen wijk, straat of buurt en wil je ook nog sparen voor leuke beloningen, overleg dan met je ouder(s) of verzorgers(s) en meld je aan!

Meedoen met Crownies is heel makkelijk, leuk en levert ook nog wat op.

Ga naar www.crownies.nl vervolgens maak je een profiel aan, kies daarna een klus en meld je aan. Ga vervolgens aan de slag en verdien Crownies. Hoe meer klussen je doet, hoe meer je kan sparen! Kies aan het eind voor je beloning.

Weet je dat je je Crownies profiel in je eigen stijl kunt maken, en dat je ook foto’s en filmpjes kunt bekijken en plaatsen ?

 

 

Foto: © Dick Muijs: kinderen staan klaar voor de vuilprikactie.
Terug
vrijdag 22 oktober 2021 08:59:20 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob