Laatste Nieuws

Startsein Drakenjacht op zondag 4 juli 2021. Doe jij ook mee ?

 

Op zondag 4 juli 2021 opent Maurice Wijmans om 10.00 uur de Drakenjacht via een Facebook-video op onze Facebookpagina “Waterfestijn Ypenburg”. Op dat moment worden ook de hints voor de locaties van de drakenkoppen bekend gemaakt.

 

Heb jij een idee waar een van de locaties is? Ga er naar toe op je fiets, skeelers, skateboard of lopend en zoek de poster of het spandoek met de QR-code. Scan deze code en je krijgt informatie over de locatie. Op de poster of het spandoek staat een letter, noteer deze ergens op je telefoon of met pen en papier. Vergeet niet om een supervette selfie te maken bij één van de locaties!

Startsein Drakenjacht op zondag 4 juli 2021. Doe jij ook mee ?

Heb je alle 10 locaties en dus alle 10 letters gevonden? Maak er het woord van dat wij zoeken en verstuur dat samen met je selfie via onze website: waterfestijnypenburg.nl/drakenjacht-2021-ypenburg. Wie weet win je een mooie prijs!

 

Meer informatie kun je vinden op: waterfestijnypenburg.nl

 

De Drakenjacht is een alternatief voor het jaarlijkse Waterfestijn op Ypenburg dat wegens Covid-19 helaas nu niet kan plaatsvinden. Je wordt uitgenodigd om gedurende twee weken van zondag 4 tot en met zondag 18 juli op zoek te gaan naar verhalen en draken op Ypenburg! Jong en oud kan deelnemen.                                                                                     

Tekst: Laura van der Helm/Dick Muijs

 

Bijlage: Foto Drakenjacht
Terug
vrijdag 11 juni 2021 08:53:53 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob