Laatste Nieuws

De Singel tussen de Brasserskade en Laan van Haamstede krijgt nieuw asfalt. De werkzaamheden zijn van maandag 14 tot en met vrijdag 25 juni 2021.

 

Het vervangen van het asfalt is nodig omdat het huidige asfalt niet meer veilig genoeg is. Het werk is op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. In 1 of 2 nachten wordt bij de kruising Rijswijkse Landingslaan ook tussen 22.00 en 7.00 uur gewerkt. De Singel is afgesloten en er zijn omleidingen.

De Singel

Bereikbaarheid

De Singel tussen de Brasserskade en Laan van Haamstede krijgt nieuw asfalt. De werkzaamheden zijn van maandag 14 tot en met vrijdag 25 juni 2021.

Omleidingen bedrijventerreinen:

  1. Het bedrijventerrein Fokker 21 is tijdens de gehele periode aan de kant van de Laan van Haamstede afgesloten. Het parkeerterrein van supermarkt Oriental blijft wel bereikbaar. Bedrijven blijven bereikbaar via de Laan van Ypenburg.
  2. Bedrijven rondom Hornbach zijn bereikbaar via de zijingang van het afhaalcentrum Hornbach aan de Brasserskade. Na vrijdag 18 juni 2021 (of eerder als dat mogelijk is) is de normale inrit weer open.

Overlast

Het weghalen van het oude asfalt geeft geluidsoverlast. De gemeente beperkt de overlast zoveel mogelijk.

 

Veiligheid

Werkterreinen zijn gevaarlijk. Wijs kinderen hierop en houd ze weg van het werkterrein.

Meer informatie

Heeft u vragen  over de werkzaamheden? Neem contact op met Michael Ilahi, projectleider van de gemeente. Hij is bereikbaar op het e-mailadres GOW@denhaag.nl.
Terug
vrijdag 4 juni 2021 07:31:31 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob