Laatste Nieuws

Van 2 t/m 12 april loopt er een interactieve enquête in drie wijken in Den Haag

 

Van 2 t/m 12 april loopt er een interactieve enquête in drie wijken in Den Haag waarin bewoners worden gevraagd naar hun routines voor en tijdens de coronatijd. Dit geeft inzicht in hoe bewoners gebruik maken en bewegen in de openbare ruimte, en hoe dit verandert door de coronamaatregelen. In plaats van een normale vragenlijst, kunnen bewoners hun antwoorden opgeven via een interactieve kaart (zie voor een impressie bijgevoegd screenshot). De vragenlijst is in het Nederlands, Engels, Arabisch en Turks beschikbaar. Ypenburg is een van de drie wijken waar dit onderzoek zich specifiek op richt.

 

 

Van 2 t/m 12 april loopt er een interactieve enquête in drie wijken in Den Haag

Wij werken samen met een online marketing bureau om de enquête via social media te promoten. Om ook bewoners te bereiken die niet actief zijn op Facebook, willen we ook andere promotie kanalen gebruiken en hiervoor vragen we jullie hulp. Is het mogelijk dat jullie een link naar de vragenlijst kunnen verspreiden naar jullie leden of volgers, of deze kunnen posten op jullie website of social media kanalen van de buurt?

 

Dit is de link naar de enquête: Mpt.link/jouwcovidnormaal, jullie kunnen deze eventueel in combinatie met bijgevoegde foto en de onderstaande tekst verspreiden.

Wat is jouw nieuwe normaal?

Deel jouw corona-verhaal met ons en maak kans op een VVV cadeaukaart ter waarde van €20!

Doe mee aan deze TU Delft studie. Onderzoek naar 'het nieuwe normaal' in Ypenburg
Terug
vrijdag 2 april 2021 08:30:56 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JW