Laatste Nieuws

“Wanneer je kind haar op zijn/haar tanden krijgt” Gratis online OpvoedParty voor ouders* van pubers uit Leidschenveen - Ypenburg.

 

Pubers zijn ‘volwassenen in wording’ en zijn soms moeilijk te peilen, schieten emotioneel alle kanten op enkunnen grenzen opzoeken en overschrijden die jij niet acceptabel vindt. Zij  gedragen zich recalcitrant en gaan over alles in discussie, lijken zich niets aan te trekken van wat jij vindt,  maar wel van de mening van leeftijdsgenoten. Maar ook zijn ze soms lief en aanhankelijk en hebben je steun meer dan hard nodig. Je vraagt je wellicht af: “Wat ligt hieraan ten grondslag?” en “Wat kan ik doen om mijn kind (en mezelf) te ondersteunen in deze levensfase?”

 “Wanneer je kind haar op zijn/haar tanden krijgt” Gratis online OpvoedParty voor ouders* van pubers uit Leidschenveen - Ypenburg.

Op donderdagavond 15 april van 19.15 tot 20.45 uur organiseert het Opvoedsteunpunt samen met het Jeugdwerk Leidschenveen – Ypenburg (Voor welzijn) een online bijeenkomst over het thema Puberbrein. Deze avond is bestemd voor ouders van pubers en is bedoeld om meer inzicht te geven in hoe de ontwikkeling van het ‘puberbrein’ verloopt en wat het effect kan zijn op het gedrag. Ook gaan ouders met elkaar in gesprek om ervaringen en tips en ‘dips’ uit te wisselen. De professionals geven ouders aanvullende adviezen.  

 

Aanmelden kan tot 9 april via jeugdwerk.ypenburg@voorwelzijn.nl. Bij aanmelding ontvangt u een link voor deelname via MS.

 

*ouders en verzorgers




Terug
vrijdag 26 maart 2021 08:13:47 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob