Laatste Nieuws

Paasbrodenactie voor het goede doel

 

In de 40-dagentijd voor Pasen wordt in veel kerken en ook in de Protestantse kerk in Ypenburg gecollecteerd voor zes projecten van Kerk in Actie in binnen- en buitenland. Projecten zoals hulp aan kinderen en ouderen in Moldavië, Javaanse boeren, bestrijding van armoede in Nederland door voedselbank en kledinginzamelingsacties, opvang en begeleiding voor ex-gevangenen in Nederland en buitenland.

Paasbrodenactie voor het goede doel

De werkgroep ZWO (werelddiaconaat) van de Protestantse kerk in Ypenburg, Kerkgebouw De Toevlucht, organiseert daarbij een Paasbrodenactie om de opbrengst van deze collectes aan te vullen.

De broden voor deze actie zijn gedoneerd door Jumbo, Ypenburg en Nootdorp en door Hoogvliet in Mariahoeve. Waarvoor hartelijk dank.

Voor minimaal € 5,- kunt u een Paasbrood bestellen. U kunt uw bestelling tot 28 maart doormailen naar:  . U maakt hiervoor minimaal €5,- per brood over op rekening van: Diaconie Prot. Gem. Nootdorp-Ypenburg NL 72 RABO 0103 250700 o.v.v. ZWO-Paasbrodenactie.

U kunt uw bestelling ook doorgeven in de Open Kerk in kerkgebouw De Toevlucht op woensdag 24 maart 14.00 - 15.00.

De Paasbroden worden op 3 april bezorgd door de jongeren van de kerk.

Voor verdere informatie over deze actie en de Protestantse wijkgemeente Ypenburg zie: www.kerkopypenburg.nl en Facebook Wijkgemeente De Toevlucht
Terug
dinsdag 16 maart 2021 09:15:46 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JW