Laatste Nieuws

Art The Hague Winter Presentation

 

Galerie Bart presenteert werk van Jannemarein Reinout, Jisan Ahn en Jochem Rotteveel in de virtuele beursstand op Art The Hague Online.

De nieuwste schilderijen van Jisan Ahn reflecteren de huidige situatie waarin we ons wereldwijd bevinden. Wat staat ons te wachten als de storm gaat liggen? Passend bij de storm van Jisan zijn de weersomstandigheden waarmee Jannemarein Renout werkt. Dreigende schemering, regen en zelfs vernietiging veroorzaakt door de regen, zijn onderwerp van haar scans, gemaakt door aangepaste flatbedscanners die reageren op het daglicht. Het abstracte foliewerk van Jochem Rotteveel werd in de afgelopen jaren steeds minimalistischer.

Art The Hague Winter Presentation
De werken van Jannemarein Renout, Jisan Ahn en Jochem Rotteveel zijn na de lockdown te zien in Galerie Bart, maar zij brengen ze graag bij u langs!

Meer info artthehague.online
Galerie Bart
 
 
Sinarts Gallery
Zhu Hong legt in haar werk de tijd stil. Beelden die permanent in beweging zijn, de eb en vloed, de stroom van rivieren worden gevangen in een moment van stilte. De fonkel van de reflectie, de glimmer van het licht. De combinatie van een technische kunstopleiding in Shanghai gecombineerd met een meer conceptuele opleiding in Frankrijk maken haar werk een belangrijke aanvulling op wat voor kunst er momenteel uit Frankrijk en ook China komt!

Zhu Hong, Mer du Nord 1538, Pencil and acrylic on paper, 31,5 x 44,8 cm, 2018
€ 1700.

Meer info artthehague.online
Sinarts Gallery


WTC The Hague Art Gallery
Karel Dicker (Schimmert, 1989) groeide op in een beroemd kunstenaarsgezin in Zuid-Limburg en schildert al zijn hele leven.
Karel Dicker schilderde deze serie stillevens tijdens de lockdown. Expressionistische taferelen van verlaten tafels met drank, rookwaren en drugs en het verlangen terug naar de Bourgondische tafeltjes in de cafés van het fin-de-siècle. Vol van kleuren en obsessief geobserveerd krijgen eenzame pakjes peuken met zwartgallige waarschuwingen en flessen al halfleeg gelurkt de diepere betekenis van wat er niet getoond wordt.

Coffee with milk today, Techniek: Acryl on wooden panel, 38 x 31 cm, 2020, € 935.

Meer info artthehague.online
WTC The Hague Art Gallery
 
Polar Bear
Galerie With Tsjalling
Dieren uit koude en gematigde gebieden zijn vaak het onderwerp van de schilderijen van Anne van As. De portretten hebben vaak een onderhuidse spanning, de dieren zijn vaak lief en wild tegelijk. Zoals deze ijsbeer, die zacht, maar uit wiens blik je merkt dat je hem niet helemaal kunt vertrouwen.

Anne van As - Polar Bear, olieverf op doek, 30 x 24 cm, € 600.

Meer info artthehague.online
Galerie With Tsjalling
 
 
  
ARTIK PROJECTEN BV
Kwartellaan 18
2566 DW Den Haag
Axel Lemmens
Tel. 06 3394 8685
BEURSLOCATIE
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den HaagTerug
vrijdag 19 februari 2021 06:50:39 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob