Laatste Nieuws

Aangepaste afvalinzameling vanwege gladheid

 

De Haagse Milieu Services (HMS) haalt deze week minder afval op. Door de sneeuwval en gladheid is het in veel straten onveilig om met grote vuilniswagens te rijden. Houd er daarom rekening mee dat uw afval later wordt opgehaald.

De huis-aan-huis inzameling van restafval, gft, papier en plastic, blik en drinkpakken gaat zoveel mogelijk door.

Woont u in een smalle straat? U kunt de HMS helpen door uw vuilniszak of kliko op de hoek van uw straat te zetten. Is uw afval niet opgehaald? Zet uw vuilniszak of kliko dan weer binnen. En bied uw afval de volgende week weer aan op uw vaste ophaaldag. Kijk voor de ophaaldagen in uw wijk op de huisvuilkalender.

Aangepaste afvalinzameling vanwege gladheid

Afvalcontainers

De containers voor restafval, papier, glas, textiel en plastic, blik en drinkpakken worden op maandag 8 februari en dinsdag 9 februari niet geleegd. Zodra het kan, zal de HMS de containers weer legen. Zit de container vol? Loop naar een andere container of neem uw vuilniszak weer mee naar huis.

Grofvuil en matrassen

Grofvuil en matrassen worden tot en met zaterdag 13 februari niet opgehaald. Maak een nieuwe afspraak om uw spullen op te laten halen.

Afval wegbrengen

U kunt uw grofvuil, tuinafval en bouw- en sloopafval naar een afvalbrengstation brengen. De afvalbrengstations zijn gewoon open. Bedankt voor uw begrip. De gemeente en HMS doen er alles aan om de normale inzameling zo snel mogelijk weer op te starten.

Meer informatie over wat de gemeente doet tegen gladheid en wat u zelf kunt doen, is te vinden op www.denhaag.nl/gladheid.




Terug
vrijdag 12 februari 2021 08:54:04 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob