Laatste Nieuws

Utrechtsebaan: weekendafsluitingen

 

De Utrechtsebaan gaat in februari enkele weekenden dicht voor verkeer. De gemeente werkt in deze maand op en rond de Utrechtsebaan.

Dit werk is ter voorbereiding op de inrichting van de buitenruimte rond de Grotiusplaats. De gemeente haalt de fonteinen weg langs de Utrechtsebaan bij de Grotiusplaats. In de middenberm van de Utrechtsebaan worden 2 hoge lichtmasten weggehaald.

Utrechtsebaan: weekendafsluitingen

Afsluitingen

De Utrechtsebaan is dicht in de weekenden van:

Om de afsluiting zo kort mogelijk te houden wordt er non-stop gewerkt. De sluiting is steeds van vrijdag 23.00 uur tot maandag 5.00 uur.

De afsluiting van de Prins Clauslaan is steeds vanaf vrijdag 20.00 uur tot maandag 5.00 uur

 

Door de weersomstandigheden gaan de geplande werkzaamheden in het weekend van 12, 13, 14 februari 2021 niet door.

 

Bereikbaarheid

Tijdens het werk is de Utrechtsebaan in beide rijrichtingen dicht tussen afrit 2 Bezuidenhout en de Zuid-Hollandlaan. Ook is de Prins Clauslaan dicht tussen de Theresiastraat en de Juliana van Stolberglaan. Op- en afrit 2 blijft open voor al het verkeer.

Omleidingsroute stad in en uit vanuit Amsterdam is te zien in rood. De route stad in vanuit Utrecht is paars. De route stad uit richting Utrecht is blauw. De route naar Scheveningen is groenDe blauwe pijl is de omleidingsroute stad in vanuit Rotterdam.


Terug
vrijdag 12 februari 2021 08:48:41 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob