Laatste Nieuws

Kinderen van Kinderopvang UP Ypenburg versierden weer de Kerstboom.

 

Elk jaar wordt de metershoge kersboom in ons winkelcentrum versierd met mooie wensen voor iedereen, geschreven door de kinderen van kinderopvang UP, Laan van Hoornwijck Ypenburg. Een traditie die elk jaar weer zorgt voor leuke beelden, zeker als daar ook een heuse Kerstman, met bel bij aanwezig is.

Rond kwart over 4 vertrokken 50 kinderen vanuit hun beschutte omgeving met hun begeleiders onder aanvoering van de kerstman naar de kerstboom. Bij de boom hadden zich al een aantal ouders verzameld. Dit keer waren de kerstwensen verpakt in een gouden tas, heel toepasselijk, met UP opdruk.

 

Door Dick Muijs.

Kinderen van Kinderopvang UP Ypenburg versierden weer de Kerstboom.

Samen met de begeleiders hingen de kinderen de tassen in de boom, bijgestaan door John Spaan van Jumbo Supermarkt die met behulp van de trap ook de tassen wat hoger ging hangen. Ondertussen zongen de kinderen kerstliedjes rond de boom. Supermarkt Jumbo Edwin Ten Brink had gezorgd voor heerlijke chocolademelk en lekkere koekjes. De kinderen vonden het een geweldige traktatie. Namens Wijkvereniging Morgenweide, Bewonersorganisatie Singels, Wijkvertegenwoordiging Waterwijk, Bewonersvereniging Bosweide en Bewonersorganisatie De Bras wensen wij iedereen hele Fijne Kerstdagen en ondanks alle corona-problemen, een goed en gezellig 2021. Blijf gezond, opdat wij elkaar als het weer kan, zonder afstand te hoeven nemen en mondkapje te moeten dragen kunnen ontmoeten.

 

Bijlage: foto ©Dick Muijs.
Terug
zondag 13 december 2020 08:03:45 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob