Laatste Nieuws

Rijswijks Jeugdtheater speelt de betoverende musical Sneeuwwitje!

 

Na herhaalde pogingen zal  het Rijswijks Jeugdtheater, alsnog op 7 en 8 november, de musical Sneeuwwitje in de Rijswijkse Schouwburg brengen. 

Deze musical - gebaseerd op de musical van Studio 100 - vertelt het verhaal van prinses Sneeuwwitje en haar gemene stiefmoeder, die er alles aan doet om de mooiste van het land te zijn. Op een dag is het paleis in rep en roer, als de stiefmoeder een knappe, jonge prins uitnodigt omdat ze met hem wil trouwen. Maar als de prins en de prinses elkaar tegenkomen in de tuin, begint er een spannend en romantisch verhaal…

Rijswijks Jeugdtheater speelt de betoverende musical Sneeuwwitje!

De cast, bestaande uit een groep extra gemotiveerde en enthousiaste spelers, weet een betoverende voorstelling neer te zetten onder begeleiding van een orkest!


Regie: Pepijn Jehee | Zang:  Nathalie van der Kaaden | Dans: Renske Hoeksema –Degens en Myrthe Dol | Orkest: Carly Bakker

 

Uiteraard zal alles worden aangepast aan de huidige omstandigheden. Zo ook het aantal bezoekers die beduidend minder in aantal kunnen zijn. Hierdoor zijn alle voorstellingen volgeboekt, er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar!

 

Wel hopen wij jullie weer te mogen begroeten in de Rijswijkse Schouwburg op:

 

-       6 & 7 februari 2021: The Best of NuRT

-       20 & 21 maart 2021: Arthur & de Glazen Kroon
Terug
woensdag 4 november 2020 10:48:07 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob