Laatste Nieuws

City-Play – Speelkleed Den Haag

Hét speelgoed van 2020….hét speelkleed van Den Haag!

 

Het leukste speelgoed voor jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje in 2020 is het speelkleed van jouw eigen stad Den Haag. Geen oubollig saai speelkleed meer bij jullie thuis maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 20 iconen en de kleinste details uit de stad. Je blijft er naar kijken!

 

Al veel ouders en grootouders in Den Haag hebben al dit originele speelkleed in huis echter houdt City-Play, de producent van het speelkleed, de oplage beperkt. “Het moet een origineel en uniek product blijven, nu en in de toekomst. Het is hierom dan ook echt een cadeau voor dit jaar”. Daarnaast is met zijn flinke afmeting het speelkleed van Den Haag niet alleen het leukste maar ook het grootste cadeau in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom.  

City-Play – Speelkleed Den Haag

Naast hét speelkleed van Den Haag heeft City-Play ook het speelkleed gemaakt van het Circuit van Zandvoort. Hoe gaaf is dat, met Max mee racen nu en volgend jaar bij de F1 race op het Circuit. Goed nieuws want City-Play heeft momenteel een leuke actie. Heb je niet 1 maar 2 leuke kinderen in de familie en kan je niet kiezen welk speelkleed jij wilt? Nu krijg je bij aankoop van het speelkleed van Den Haag 50% korting op het speelkleed van het Circuit van Zandvoort, dubbel plezier!

 

Het speelkleed is 130 x 160 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven. Makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon gratis retourneren, City-Play draagt namelijk het webshop keurmerk waardoor je verzekerd bent van een veilige aankoop. Je steunt met je aankoop ook een goed doel. Van ieder speelkleed gaat er €1,- naar een lokaal goed doel.

 

Direct het speelkleed bestellen of alle details bekijken?

https://www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-den-haag/
Terug
zaterdag 10 oktober 2020 08:02:12 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JW