Laatste Nieuws

Bibliotheek Den Haag voert extra maatregelen in voor bezoekers

 

Bezoekers van Bibliotheek Den Haag worden vanaf dinsdag 29 september 2020, 18.00 uur, gevraagd om altijd een mondkapje te dragen bij hun bezoek. Daarnaast moet elke bezoeker zich registreren wanneer ze naar de bibliotheek gaan. De maatregelen zijn het gevolg van de aanscherpingen door de Veiligheidsregio Haaglanden en het kabinet, om de verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

 

Het bezoek aanmelden kan op verschillende manieren, maar de bibliotheek vraagt haar bezoekers zo veel mogelijk gebruik te maken van het online reserveringsformulier. Dat staat op www.bibliotheekdenhaag.nl.

Bibliotheek Den Haag voert extra maatregelen in voor bezoekers

Daarnaast kunnen vanaf heden maximaal 30 mensen (inclusief kinderen van alle leeftijden) meedoen met of aanwezig zijn bij een activiteit.

 

Al genomen maatregelen blijven van kracht
Omdat de bibliotheek er zeker in deze tijd voor iedereen wil zijn, stelde zij recent in elk stadsdeel al venstertijden in voor kwetsbare groepen. Op www.bibliotheekdenhaag.nl staan de specifieke tijden per stadsdeel. Om het bibliotheekbezoek zo veilig mogelijk te maken, gelden nog altijd de (hygiëne-) maatregelen zoals het desinfecteren van de handen bij binnenkomst, aandacht voor de 1,5 meter afstand en het verzoek niet langs te komen bij symptomen die wijzen op besmetting met het coronavirus.
Terug
vrijdag 2 oktober 2020 07:31:09 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob