Laatste Nieuws

De Bras Zomerconcert Pique-Nique Zondag 30 augustus 15:00 uur Genieten van natuur en klassieke muziek

 

Buren van De Bras organiseert “Zomerconcert Pique-Nique”op zondag 30 augustus om 15:00 uur, in de ambiance van het Bieslandse Bos-amfitheater. Neem je picknick-mand mee en ga er lekker voor zitten om te genieten van een fantastische uitvoering. Professionele musici spelen de mooiste stukken van o.a. Haydn, Mozart en Bach. Vanzelfsprekend is er ook de traditionele “petje op – petje af”-quiz om je kennis van klassieke muziek te testen. Kortom; een evenement wat je niet mag missen! 

 

Bij dit evenement hanteert de organisatie de Covid-19 maatregelen in lijn met de noodverordening van 10-08-2020.

De Bras Zomerconcert Pique-Nique Zondag 30 augustus 15:00 uur  Genieten van natuur en klassieke muziek

Zo wordt door de organisatie een gezondheidsverificatie gedaan, vragen wij om de registratie van contactgegevens en zijn er vaste zitplaatsen. U bent van harte welkom als u hieraan meewerkt en aanwijzingen opvolgt. Reservering kunt u doen via info@burenvandebras.nl . Heeft u griepachtige verschijnselen dan doet u er, gezien de omstandigheden, beter aan om thuis te blijven. Om extra voorzorg via 1.5 m afstand te borgen, bedraagt de maximale capaciteit 100 bezoekers.  

 

Zomerconcert Pique-Nique is mogelijk gemaakt in samenwerking met sponsor-partners gemeente Den Haag en Staatsbosbeheer en met medewerking van gemeente Pijnacker-Nootdorp. Voor meer informatie zie www.burenvandebras.nl .

 

Foto: Walter van Krieken  
Terug
vrijdag 28 augustus 2020 07:37:51 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob