Laatste Nieuws

Servicepunten XL Leidschenveen-Ypenburg ook tijdens Corona-crisis telefonisch bereikbaar.

 

Bij de Servicepunten XL in ons stadsdeel kunnen bewoners terecht als het gaat om advies, informatie, ondersteuning bij vragen over zorg (Wmo)  (vrijwilligers)werk, welzijn, wonen en financiën.

 

Door de nog steeds geldende corona-maatregelen zijn de Servicepunten genoodzaakt om de meeste vragen telefonisch, per (anonieme) chat of per e-mail te beantwoorden. Als dit niet mogelijk is, kan een fysieke afspraak gemaakt worden in Leidschenveen-Ypenburg. Helaas is een open inloop op dit moment nog niet mogelijk. De chat is dagelijks bereikbaar via www.servicepuntxl.nl Op woensdagmiddag is een medewerker uit Leidschenveen-Ypenburg aanwezig op de chat.

 

Door Dick Muijs.

Servicepunten XL Leidschenveen-Ypenburg ook tijdens Corona-crisis telefonisch bereikbaar.

Bij het Servicepunt XL kunt u ook terecht voor andere dienstverlening zoals:

-          Hulp bij administratie en geldzaken.

-          Hulp bij het vinden van zorg, ondersteuningsmogelijkheden en voorzieningen in Den Haag ( de clientondersteuner.)

-          Een maatschappelijk werker of ouderenconsulent.

-          Hulp (van buren) in uw directe omgeving.  www.doejeookmee.nl

-          Hulp bij het vinden van vrijwilligerswerk.   www.doejeookmee.nl

De Servicepunten zijn telefonisch, per chat, www.servicepuntxl.nl of per e-mail bereikbaar van maandagmorgen 09.00 uur tot en met vrijdagmiddag 17.00 uur.

Voor al uw vragen kunt u terecht bij:                                                                                                             Servicepunt XL Leidschenveen:                                                                                                                  Telefoon: 070-205 24 00  email: wijkcentrumleidschenveen@voorwelzijn.nl        

Servicepunt Ypenburg: Piet Vink Centrum:                                                                                                     Telefoon: 070-205 25 40  email: wijkcentrumpietvink@voorwelzijn.nl

Voor meer informatie: www.servicepuntxl.nl

Bijlage: 1 foto. ©Dick Muijs.
Terug
vrijdag 24 juli 2020 09:25:40 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob