Laatste Nieuws

Oproep: hoe beleeft u deze ingrijpende tijd? 1 mei 2020 t/m 30 juni 2020 | bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg 

 

Sinds de uitbraak van het coronavirus is het dagelijks leven van iedereen ingrijpend gewijzigd. Iedere dag leren we oude gewoontes aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’. We blijven en werken zoveel mogelijk thuis. We helpen onze kinderen met schoolwerk. We zien onze (klein)kinderen niet. We gaan (voorlopig) niet uit eten, naar het theater of naar de bibliotheek. Ondertussen zetten de mensen in de cruciale beroepen zich met man en macht in om de zorg en samenleving draaiende te houden. 
 
Oproep: hoe beleeft u deze ingrijpende tijd? 1 mei 2020 t/m 30 juni 2020 | bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg 
Hoe beleeft u deze periode? Waar heeft u het moeilijk mee? Op welke manier vindt u steun? Wat is voor u een lichtpuntje? Misschien met het lezen of schrijven van een mooi verhaal, het luisteren naar muziek of met creatief bezig zijn. Cultuurankerbibliotheken Leidschenveen-Ypenburg nodigen u uit uw beleving te delen. Elke vorm is mogelijk: een verhaal, bespiegeling, anekdote, gedicht, foto of tekening. Wij verzamelen alle bijdragen en maken er een (digitaal) boek dat een impressie geeft van de beleving van deze turbulente tijd in ons stadsdeel.
 
Inzenden
Wilt u uw beleving delen? Uw bijdrage (max. A4 formaat) voorzien van uw naam, postcode en telefoonnummer is welkom. Ook kinderen kunnen meedoen. Stuur uw verhaal voor 1 juli via mail naar leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl of per post naar: 
Bibliotheek & Cultuuranker Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag 
Bibliotheek & Cultuuranker Ypenburg
Schrabber 8
2496 SR Den Haag
 Terug
donderdag 21 mei 2020 09:13:14 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob