Laatste Nieuws

Helpdesk Geldzaken is ook nu geopend!


 

 

Voordat we te maken kregen met corona en de bijbehorende maatregelen hielpen we onze klanten met vragen over geldzaken op locaties door bijna de hele stad.


Minder afspraken

Wij merken nu, vanwege de coronamaatregelen, dat het aantal afspraken flink terugloopt. Maar dat wij klanten tijdelijk niet meer op locatie kunnen helpen, betekent niet dat wij gesloten zijn. Integendeel: onze locaties zijn gesloten, maar ons werk gaat telefonisch onverminderd door.

 

Helpdesk Geldzaken is ook nu geopend!

Coronacrisis mag financiële problemen niet verergeren

De coronacrisis heeft voor veel mensen gevolgen voor de portemonnee. Wij willen voorkomen dat mensen hierdoor in de financiële problemen komen. Of dat financiële problemen verergeren. Daarom hebben we handige tips en hulp(adressen) gebundeld voor inwoners. Op deze pagina kunnen bezoekers tips en adviezen vinden die ze zelf kunnen toepassen, of hoe ze daar hulp bij kunnen krijgen. Bijvoorbeeld van ons.


Verwijs juist nu naar de Helpdesk Geldzaken

Spreek je klanten die wel wat advies en hulp kunnen gebruiken bij vragen of zorgen over geldzaken? Verwijs ze door naar de Helpdesk Geldzaken! Onze consulenten staan nu ook gewoon klaar om inwoners met vragen bij te staan. Een afspraak kan je maken via onze website of bel ons via: 070-353 61 88.


Help en deel!

Laat anderen ook weten dat wij geopend zijn en deel dit nieuws, bijvoorbeeld op je website of via social mediakanalen. In de bijlage vind je hiervoor een tekst met foto en banner. Namens de Helpdesk Geldzaken en onze klanten: alvast bedankt voor het delen!
Terug
donderdag 7 mei 2020 05:55:09 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JW