Laatste Nieuws

Betreden gebied Nieuwe Driemanspolder niet toegestaan

 

Wij vernemen  dat er steeds vaker mensen illegaal het projectgebied van de Nieuwe Driemanspolder  betreden. We blijven benadrukken dat dit tot de officiële opening absoluut verboden is. Om mensen buiten het gebeid te houden plaatsen we hekken en afzettingen maar deze worden verplaatst, genegeerd en zelfs in het water geworpen. U brengt uzelf en anderen hiermee in gevaar. Bij overtreding wordt de politie ingeschakeld.
 
We begrijpen dat u heel nieuwsgierig bent naar de Nieuwe Driemanspolder, maar het betreden van het gebied is niet toegestaan. 
Betreden gebied Nieuwe Driemanspolder niet toegestaan
Hoewel het gebied er steeds toegankelijker uitziet door de nieuwe geasfalteerde paden en toegangsbruggen is de polder nog steeds een bouwterrein en niet geschikt om te wandelen, fietsen of op een andere manier in te recreëren. Uw veiligheid kan niet worden gegarandeerd. Ook kunt u bij het betreden van het terrein schade veroorzaken. Dat is niet alleen zonde; het levert ook vertragingen op en daar is niemand bij gebaat.
 
Het is mogelijk dat  u wel eens mensen in het projectgebied ziet lopen. Dit zijn mensen die daar toestemming voor hebben, ofwel onder begeleiding het gebied betreden. Om ongelukken te voorkomen kunt u alleen onder begeleiding van een medewerker van de projectorganisatie het gebied betreden. Heeft u geen toestemming of gaat u zonder begeleiding het gebied in, dan pleegt u een strafbaar feit. 
 
Meer informatie en het laatste nieuws over de Nieuwe Driemanspolder kunt u vinden op https://www.n3mp.nl/ of via Facebook:  https://www.facebook.com/NieuweDriemanspolder
 Terug
vrijdag 10 april 2020 08:40:05 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob