Laatste Nieuws

City-Play – Speelkleed Den Haag

 

 

 

Titel: Hoe tof is dat! Een speelkleed van jou stad Den Haag!

 

Spijkenisse – Wat doet jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje komende weken thuis? Die speelt met het speelkleed van zijn eigen stad Den Haag! Ideaal voor de kinderen nu zij thuis zijn. Roy Verduyn en Guy de Hoog zijn na een succesvolle lancering van het speelkleed van Rotterdam hard aan de slag gegaan om het concept van unieke speelkleden door te ontwikkelen onder de naam: City-Play!

 

 

Sinds Maart dit jaar kan iedere kleine lekker scheuren op Hét Speelkleed van het circuit van Zandvoort of spelen op de speelkleden van Amsterdam en Rotterdam. En vanaf eind april is ook Den Haag bverkrijgbaar. Met alle iconen en de kleinste details is het een informatief maar ook super leuk speelkleed voor zowel kids als volwassen.  De eerste speelkleden van Den Haag zijn vanaf eind april verkrijgbaar in de webshop (www.city-play.eu). - Zolang de voorraad strekt! 

 

 

City-Play – Speelkleed Den Haag

Ieder kind moet kunnen opgroeien met een speelkleed van zijn of haar eigen stad. Leer spelenderwijs  je eigen stad kennen en raak nooit uitgekeken op alle herkenbare elementen. Dat was de gedachte met het speelkleed van Rotterdam. Maar dat moet ieder kind toch gegund worden? Daarom zijn we flink aan de slag gegaan, aldus Roy Verduyn en Guy de Hoog, beide ervaren ondernemers in de regio Rotterdam.

 

Het was flink wat werk verzetten en een behoorlijke investering maar er staat zeker wat moois. Naast het speelkleed van Den Haag zijn er ook speelkleden van Amsterdam, circuit van Zandvoort, Tilburg, Breda, Maastricht, Groningen, Dordrecht, Utrecht, en zelfs Spijkenisse waar het kantoor met de klantenservice is gevestigd. Een kleed van 130 x 160 cm groot met de kleinste en mooiste details.

We betrekken bij ieder speelkleed de bewoners uit de stad zelf, zij weten immers de leukste details te noemen. Nog beter dan ons. Zo is in Den Haag een toerist aan het bungeejumpen op de pier, staat er nog steeds een tractor op het Malieveld en kan het kampvuur nog gewoon doorgaan. Ook zijn er vanzelfsprekend de nodige ooievaars te vinden.  

 

Maar we zijn er nog lang niet en ontwikkelen door.. ons doel is om binnen 5 jaar zo'n 200 speelkleden te maken voor alle grote steden in Europa. Onze generatie is opgegroeid met het speelkleed zonder betekenis en wij willen dat veranderen.

 

Van ieder kleed wordt er, per stad, een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar dit goede doel toe. In Den Haag gaan willen we in gesprek met het Juliana Kinderziekenhuis. Wij doen graag dingen waar we blij van worden en hoe leuk is het om een glimlach op een kind zijn gezicht te toveren, aldus Roy en Guy.

 

Het speelkleed van Den Haag is al te pre-orderen  op de website en zullen vanaf eind april geleverd worden.
Terug
dinsdag 14 april 2020 15:19:11 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JW