Laatste Nieuws

Harrie Theuws bouwt een feestje op Ypenburg.

 

Praat jij wel eens met de buren over duurzaamheid of over het besparen van energie? Mooi, want samen met je buren kan je een plan maken en elkaar motiveren. Komt het nooit zover? Hulp is onderweg! 
 
Mijn naam is Harrie Theuws en ik woon op Ypenburg. Samen met mijn vrouw hebben we ons huis al een stuk zuiniger gemaakt. Je kunt ons huis zien op KijkDuurzaam.nl. Ook ben ik lid van de Stichting Herwinbare Warmte Ypenburg (HWY). Deze Stichting stelt zicht ten doel het warmtenet (stadsnet) in Ypenburg in 2025 CO2 neutraal te laten werken, zonder hogere kosten voor de bewoners. 
Harrie Theuws bouwt een feestje op Ypenburg.
Ik wil graag andere bewoners van Ypenburg helpen om energie te besparen. Samen activiteiten oppakken is duurzaam, efficiënt én gezellig. 
Daarom sta ik met de methode EnergyParty klaar voor alle inwoners van Ypenburg. Voor Verenigingen van Eigenaren, voor huurders en voor huiseigenaren. 
 
Een EnergyParty is een gezellige avond over energiebesparing, met een groepje van maximaal 8 buren en vrienden bij een gastheer of gastvrouw thuis. Samen bekijken we ons energieverbruik en de bespaarkansen die er voor iedereen zijn. Ik begeleid de avond en verzorg de nodige onafhankelijke informatie. 
 
Na afloop gaat iedereen naar huis met een hoofd vol persoonlijke bespaarmogelijkheden en de kans om met buren actie te ondernemen. Dat is goed voor de wereld en goed je portemonnee. Deelname aan een EnergyParty is kosteloos. 
 
Wil je ook een feestje maken van je energierekening? Mail naar info@EnergyParty.nl  en geef aan dat je in Ypenburg woont. Je kunt je ook opgeven via Stichting Hernieuwbare Warmte Ypenburg stichtinghwy@gmail.com.  Vervolgens neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 
 
Vriendelijke groet, Harrie.                 Tekstbewerking: Dick Muijs, Foto© Dick Muijs
 Terug
vrijdag 6 maart 2020 08:40:39 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob