Laatste Nieuws

Zorgvragen: Haags Hulpkompas helpt

 

 

Heeft u een vraag over zorg en ondersteuning? Bekijk dan de nieuwe website het Haags Hulpkompas. Met slimme computertechniek wordt u naar de juiste plek verwezen.

 

Den Haag heeft veel mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben. Ook zijn er veel organisaties die werken aan goede zorg. Dan kan het lastig zijn om er achter te komen waar u moet zijn. Het Haags Hulpkompas(externe link) kan helpen. Zelfs als uw vraag nog niet helemaal duidelijk is.

Hoe werkt het?

Op de website kunt u terecht voor:

  • directe antwoorden op vragen over zorg en ondersteuning
  • verwijzingen naar de juiste organisatie
  • advies over hulp die de gemeente aanbiedt
  • het doen van een Wmo-melding

 

 

Zorgvragen: Haags Hulpkompas helpt

Chatbot

De website werkt met slimme computertechniek: een chatbot. Stel uw vraag direct aan de computer en de techniek helpt u verder. Zo is het mogelijk om snel, gemakkelijk en op elk gewenst moment antwoord op uw vraag te krijgen. Den Haag is 1 van de 1e gemeenten in Nederland die zo de informatie over zorg probeert te verbeteren.

Aanvulling

Het Haags Hulpkompas is een aanvulling op onder andere de Servicepunten. Op deze plekken helpen medewerkers van de gemeente u bij uw zorgvraag. De extra hulp van het Haags Hulpkompas is ontwikkeld door de gemeente, samen met bewoners en organisaties uit de zorg.

Meer weten?

Bezoek de website op www.haagshulpkompas.nl(externe link).
Terug
vrijdag 14 februari 2020 07:08:08 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JW