Laatste Nieuws

Wijkbus Politie schot in de roos!

 

In het kader van interactie tussen politie, partners, wijkbewoners, bedrijven en instellingen is op 18 en 19 december het project wijkbus gestart. De bedoeling is dat deze wijkbus op gezette tijden in de wijk staat waar bewoners naar toe kunnen gaan en onder het genot van een kop koffie met de aanwezige politiefunctionarissen, handhavers, jongerenwerkers en overige partners in gesprek gaan over zaken die hen bezig houden.

Uit de eerste bevindingen blijkt zonneklaar dat dit project een groot succes gaat  worden. De bewoners waarderen deze nieuwe activiteit en gaan graag met de politie en partners in gesprek.

Door Dick Muijs. 

Wijkbus Politie schot in de roos!

De politiefunctionarissen en partners zijn zeer enthousiast over dit project en zijn blij met de positieve reacties van bewoners over deze manier van samenwerken en informatieverstrekking waarbij het woord VERBINDEN centraal staat. De politie en partners komen naar de bewoners toe om naar hen te luisteren en gaan met elkaar samenwerken om de wijk nog veiliger, leuker en leefbaarder te maken. Gezien de reacties tot nu toe zal dit wijkbusproject zeker in 2020 een vervolg krijgen, samen met de andere projecten uit het programma die nog nader uitgewerkt zullen worden. Ook zullen er in 2020 weer gezamenlijke ontmoetingen tussen politie, partners, burgers en bedrijven worden georganiseerd onder het motto: Samen Bedacht, Samen Doen!   

Foto: De wijkbus in Winkelcentrum Ypenburg  Foto:©Dick Muijs.
Terug
zondag 22 december 2019 11:03:52 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob