Laatste Nieuws

Ypenburgers en bewonersorganisaties in gesprek met Haagse politici Piet Vink centrum dinsdag 12 november 17:30-20:00 uur

 

Dinsdag 12 november verlaten onze Haagse politici hun raadszetel om plaats te nemen in de “huiskamer” van Ypenburg; de Curtiss Corner van het Piet Vink Centrum. 

Bewonersplatform Ypenburg (BPY) gaat samen met de vertegenwoordigende Ypenburgse bewonersorganisaties uit Morgenweide/de Venen, Waterwijk, Bosweide, Singels en De Bras in gesprek over zaken die dienen te verbeteren o.g.v. leefbaarheid, saamhorigheid en duurzaamheid. 

Diverse onderwerpen komen aan bod. Wilt u er dinsdag ook bij zijn? Stuur dan een mail aan ver.bpy@gmail.com. Gezien het tijdstip is voor broodjes en een maaltijdsoep gezorgd.

Ypenburgers en bewonersorganisaties in gesprek met Haagse politici  Piet Vink centrum dinsdag 12 november 17:30-20:00 uur

Het politiek overleg is een initiatief van bewonersplatform Ypenburg (BPY) en de aangesloten bewonersorganisaties van Bosweide, Waterwijk, BurenVanDeBras, Morgenweide/De Venen en Singels. Kijk voor meer info en de te bespreken onderwerpen op www.bpy.nu en aanmelden mag via ver.bpy@gmail.com .
Terug
dinsdag 5 november 2019 08:26:24 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob