Laatste Nieuws

Gemakswinkel Primera heropend in winkelcentrum Ypenburg.

 

Na enige tijd gesloten te zijn geweest wegens verbouwing is Gemakswinkel Primera aan de Oude Kustlijn 87 jongstleden zaterdag heropend. Het is een prachtige zaak geworden met een moderne uitstraling en ook het assortiment producten en diensten is sterk uitgebreid.

Eigenaar Rob Meijer, zijn vrouw Rieke, zoon Kevin en assistente Patricia zijn maar wat trots op de nieuwe zaak. Trotse Rieke: “wij zijn hier begonnen als een van de eerste zaken in het winkelcentrum op 31 juli 2005 en kijk eens wat we nu hebben bereikt.”  Inderdaad, niets teveel gezegd. De nieuwe zaak is een unieke combinatie van producten en diensten. Heeft een zeer uitgebreid assortiment tijdschriften, kantoorartikelen, wenskaarten, boeken, cadeaukaarten, giftcadeaux, cartridges en tal van telecombenodigdheden. Alles goed, mooi en overzichtelijk ingericht en duidelijk zichtbaar voorde klant.

Door Dick Muijs.

Gemakswinkel Primera heropend in winkelcentrum Ypenburg.

Bij Gemakswinkel Primera kan je ook terecht voor lotto, toto, krasloten en Staatsloterij. Ook voor rookwaar. Gemakswinkel Primera biedt tevens een uitgebreid assortiment e-sigaretten.  Voor pasfoto’s hoef je niet verder te zoeken; bij Primera kan je terecht! Ook voor PostNL is Gemakswinkel Primera een afhaalpunt. Winkelcentrum Ypenburg is blij met de heropening van deze zaak en krijgt daardoor een nog betere uitstraling. Openingstijden van deze Gemakswinkel zijn: maandag: 12.00-18.00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag: 9.00-18.00 uur, vrijdag:  09.00-19.00 uur en zaterdag van 09.00-17.00 uur. Telefoon: 070-415 2698.

Foto onderschrift: Rob, Rieke, Kevin, Patricia en de hond Sky zijn trots op de nieuwe zaak. Foto: ©Dick Muijs.
Terug
zondag 3 november 2019 07:30:27 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob