Laatste Nieuws

Nieuwe website Bibliotheek Den Haag gelanceerd op Ypenburg.

 

Jongstleden zaterdag werd in ónze’ bibliotheek de nieuwe website van de Bibliotheek Den Haag feestelijk gelanceerd in het bijzijn van Robert van Asten wethouder Mobiliteit, Cultuur en Strategie, en drie Bekende Hagenaars, Willie Wartaal,  Bobbi Eden en Sjaak Bral. Zij gaven hiermee het startsein voor de BiebFavoriet-campagne. De publieke belangstelling  was goed.

Nadat presentator Johan Overdevest allen welkom had geheten, zei hij onder meer dat deze campagne genaamd BiebFavoriet deel uit maakt van een estafette die draait om Bekende Hagenaars die gepassioneerd vertellen over hun favoriete titels uit de bibliotheek.

Door Dick Muijs.

Nieuwe website Bibliotheek Den Haag gelanceerd op Ypenburg.

Wethouder Robert van Asten, Willie Wartaal, Bobbi Eden en Sjaak Bral werden door hem middels een vraaggesprek aan het publiek voorgesteld en gaven de Bekende Hagenaars hun mening over deze campagne. Ze hebben er allemaal veel zin in! Elke twee maanden is er een nieuwe BiebFavoriet. Mensen komen hem of haar overal tegen, zowel in de veertien filialen in de vorm van een levensgroot fotoboard als online. Eind november is het de beurt aan Sjaak Bral en in februari 2020 vertelt Bobbi Eden over haar favoriete titels. Na het officiële gedeelte konden de bezoekers met Willie Wartaal op de foto en daar werd door oud en jong veel gebruik van gemaakt. Zij kregen een gesigneerde boekenlegger. Bezoekers die van deze bijeenkomst  foto’s hebben gemaakt kunnen een prijs winnen. Zij kunnen hun foto insturen via social media hashtag#biebfavoriet en kans maken op een sweater van De Jeugd van Tegenwoordig. De komende maanden staat in alle bibliotheken een levensgroot fotoboard van Willie Wartaal waarmee je ook op de  foto kan om een prijs te winnen. Voor meer informatie kijk op www.biebfavoriet.nl of www.bibliotheekdenhaag.nl

Bijlage: Foto:  Tableau De La Troupe ©Dick Muijs
Terug
dinsdag 24 september 2019 13:01:38 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob