Laatste Nieuws

Ypenburg op weg naar het behalen van de klimaatdoelstelling.

 

Afgelopen week presenteerde het Kabinet het klimaatakkoord. In dit akkoord worden alle inwoners in Nederland aangemoedigd om energiebesparende maatregelen te nemen. Maar waar beginnen we in Ypenburg? In samenwerking met de WoonWijzerWinkel heeft Stichting Hernieuwbare Warmte Ypenburg (HWY) een handige brochure voor u opgesteld. Deze vindt u als bijlage bij de Eendracht van 10 juli 2019. 

Een brochure vol praktische energiebesparende maatregelen die ook uw wooncomfort verhogen.

Ypenburg op weg naar het behalen van de klimaatdoelstelling.

HWY helpt bewoners die willen investeren in energiebesparende maatregelen voor hun woning. Weet u dat deze investeringen ook het wooncomfort verhogen? En dat u dit terugverdient door een lagere energierekening? Bovendien draagt u bij aan een gezonder milieu. Wij hebben ook de woningcorporaties gevraagd hun bijdrage te leveren, zij zijn daar meer en meer toe bereid. 

Stichting HWY bestaat uit enthousiaste bewoners die Ypenburg willen verduurzamen. Het doel is om voor 2025 een wijkverwarming te hebben die gevoed wordt met duurzame energie zonder hogere kosten voor de bewoners. Daarnaast is het doel om samen met de bewoners in 2025 10% energiebesparing te realiseren ten opzichte van 2018. 

Heeft u de brochure gemist? U kunt hem vinden op www.woonwijzerwinkel.nl/ypenburg. Daar kunt u ook direct offertes aanvragen voor energiebesparende maatregelen. 

Wilt u nog meer informatie en energiebesparingsadvies of heeft u nog vragen? Kijk dan eens op www.duurzaamypenburg.nl

Bijlage foto: “Ypenburg op weg naar het behalen van klimaatdoelstelling”

Tekst bij foto: “Harrie Theuws, coördinator brochure energiebesparende maatregelen in Ypenburg overhandigt de brochure aan Frank Lentz, voorzitter HWY”.
Terug
donderdag 11 juli 2019 13:29:03 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob