Laatste Nieuws

Kindervrijmarkt in winkelcentrum Ypenburg : heel warm en heel gezellig

 

Het was zeer warm jongstleden zaterdag in ons winkelcentrum en dan valt het niet mee   om als jonge ondernemer je waar aan de man of vrouw te brengen. Toch deden  veel aanstaande ondernemers  hun uiterste best om hun overbodige spulletjes, al dan niet met de hulp van hun ouders, voor een zacht prijsje van de hand te doen en daardoor een ander blij te maken.

Op den duur vinden kinderen eigen speelgoed niet meer leuk, ze zijn er te groot voor geworden of hebben hun interesse verlegd. De kindervrijmarkt is dan dé gelegenheid om de speelgoedkasten op te ruimen, al het overtollige materiaal van zolder te halen, vervolgens op aanlokkende wijze uit te stallen en voor een prikkie van eigenaar te zien veranderen. 

Door Dick Muijs.

Kindervrijmarkt in winkelcentrum Ypenburg : heel warm en heel gezellig

Kopers en verkopers ontmoeten elkaar in een speurtocht naar juist dat ene stukje speelgoed. Soms lukt dat, soms ook niet, maar het blijft een leuke bezigheid, ook voor de ouders…..                                                                                                                                  

De winkeliersorganisatie liet zich ook weer van haar beste kant zien; zij bestelden een heuse minitrein die rondjes reed  door het winkelcentrum, en tussendoor waren er optredens van clown Jopie en tante Angelique. Deze kindervrijmarkt werd mede mogelijk gemaakt door een extra bijdrage van Hoogvliet, Jumbo en Ramak. Winkelcentrum Ypenburg is er voor al uw dagelijkse boodschappen. Er zijn leuke en gezellige winkels waar u terecht kunt voor een apart cadeau of iets anders. Ook op zondag kunt u er terecht!

foto: ©Dick Muijs
Terug
dinsdag 2 juli 2019 10:56:10 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob