Laatste Nieuws

Vind een baan tijdens Onbeperkt aan het Werk

 

Op donderdag 6 juni komt het landelijke evenement ‘Onbeperkt aan het Werk’ voor de 3e keer naar Den Haag. Heeft u een arbeidsbeperking en zoekt u werk? Kom dan langs en ontdek tijdens de Meet & Greet XXL met verschillende werkgevers welke mogelijkheden er zijn om aan een baan te komen. 

Het Werkgeversservicepunt Den Haag en Onbeperkt aan de Slag brengen tijdens dit evenement werkzoekenden en verschillende bedrijven met elkaar in contact. U hoeft zich voor dit evenement niet aan te melden, u bent vanaf 10.00 uur van harte welkom.

Vind een baan tijdens Onbeperkt aan het Werk

Talent, kansen en mogelijkheden staan voorop

Op deze dag gaan werkgevers en gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking met elkaar in gesprek. Op een ontspannen manier spreken werkgevers en werkzoekenden met elkaar over mogelijkheden, kansen en alles wat verder nog nodig is om met een beperking aan het werk te komen.

Locatie 

New World Campus, Spaarneplein 2

ProgrammaonderdeelTijd
Werkzoekenden die op zoek zijn naar een STiP-baan. 10.00-12.00 uur
Pro/Vso-leerlingen die op zoek zijn naar een baan of die zich alvast willen voorbereiden op een toekomstige baan. 13.00-14.00 uur
Werkzoekenden die graag via de banenafspraak willen werken of nu al een STiP-baan hebben. 14.00-16.30 uur
ProgrammaonderdeelTijd

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het evenement Onbeperkt aan het Werk? Ga dan naar www.onbeperktaandeslag.nl of stuur een e-mail naar banenafspraak@denhaag.nl.
Terug
vrijdag 24 mei 2019 06:34:05 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob