Laatste Nieuws

Zondag 23 juni voor de tiende maal Waterfestijn Ypenburg!

 

Bijna is het weer zover, het grootste jaarlijkse publieke evenement op Ypenburg waar iedereen, oud en jong die van sport, spel, spanning, informatie en gezelligheid houdt reikhalzend naar uitkijkt. Dit jaar voor de tiende keer, en als wij de organisatie mogen geloven, spectaculairder, spannender en leuker dan ooit!

Het evenemententerrein aan het Bötterwater zal weer vol staan met talloze attracties waar de jeugd naar hartenlust kan spelen en zich vermaken zoals bij de bungee trampolines, springkussen en stormbaan. Ook is er weer een uitgebreid muziekprogramma, en een leuke braderie met kraampjes  waar de bezoeker informatie kan krijgen over interessante zaken, afgewisseld met eettentjes voor een lekker hapje en drankje.   

Door Dick Muijs.

Zondag 23 juni voor de tiende maal Waterfestijn Ypenburg!

Maar het absolute hoogtepunt elk jaar weer is de drakenbootrace. 16 teams van elk acht sportievelingen nemen het tegen elkaar op wat uiteindelijk resulteert in een bloedstollende finale waar 4 teams zullen strijden om de prijzen en de Eeuwige Ypenburgse Roem. Er hebben zich al een fors aantal teams ingeschreven, maar er is nog plaats. Dus bedrijven, instellingen en instanties, hier ligt jullie kans om te laten zien hoe sportief je bent. Wacht niet te lang en geef je op via https://www.aanmelder.nl/106991/subscribe  Meedoen is gratis!  Binnenkort is het programma en alle overige informatie  te lezen via  www.waterfestijnypenburg.nl  of   info@waterfestijnypenburg.nl

Wijkvertegenwoordiging Waterwijk Ypenburg gaat op zaterdag 22 juni, een dag voor het Waterfestijn, samen met de kinderen uit de omgeving, rondom de Blauwe Loper ‘TrashUre Hunten’ Hierbij doen ze ons, de bezoekers van ons festijn, de dieren en de natuur een plezier! In samenwerking met TrashUre Hunt bewijst WWY deze dag dat opruimen leuk, tof, effectief en gezellig kan zijn Wil je meehelpen? Meld je aan via :                                         

 wwy-ypenburg@gmail.com<mailto: wwy-ypenburg@gmail.com 

Ook ouders zijn welkom.                       

Meer info bij Jolanda Klok (Bewonersinitiatief Waterwijk),                                                         

www-ypenburg@hotmail.com<mailto:wwy-ypenburg@hotmail.com  Verzamelen op het evenemententerrein aan het Böttgerwater. Kom jij ook ? Groeten alvast van Kapitein Jolanda en piratenteam TrashUre Hunt!

Bijlage: foto Waterfestijn ©Dick Muijs.
Terug
vrijdag 10 mei 2019 08:34:36 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob