Laatste Nieuws

Gast van de raad: maak kennis met het werk van de gemeenteraad

 

Welke partijen zijn er vertegenwoordigd in de gemeenteraad van uw stad en waar besluiten zij eigenlijk allemaal over? Hoe gaat die besluitvorming in z’n werk en kunt u daar nog invloed op uitoefenen? Op deze en andere vragen geeft de gemeenteraad graag antwoord.

De vergaderingen van de gemeenteraad zijn openbaar. Maar het is ook mogelijk om als ‘Gast van de raad’ de vergadering te bezoeken. Dit is een initiatief van de gemeenteraad om u kennis te laten maken met het werk van de raad.

Gast van de raad: maak kennis met het werk van de gemeenteraad

Wat kunt u verwachten?

Om 16.00 uur verwelkomt een aantal leden van de gemeenteraad u in het stadhuis aan het Spui. Onder het genot van een kopje koffie vertellen zij u meer over het gemeentebestuur, het raadswerk en de manier waarop gemeentelijke besluiten tot stand komen. Op de publieke tribune worden plaatsen voor u gereserveerd zodat u de raadsvergadering live kunt volgen. Tot slot praat u rond 18.00 uur nog even na met raadsleden.

Aanmelden

Wilt u een keer Gast van de raad zijn? Meld u zich dan meteen aan voor een van de volgende bijeenkomsten:

 

Aanmelden

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de griffie, telefoon: (070) 353 31 31 of via e-mail: griffievoorlichting@denhaag.nl.
Terug
vrijdag 10 mei 2019 08:29:18 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob