Laatste Nieuws

Geef u mening: groente-, fruit- en tuinafval huis-aan-huis ophalen in Ypenburg

 

 

Woont u in de De Venen, Morgenweide, Singels of Waterbuurt? En wilt u dat uw groente- , fruit- en tuinafval bij u thuis wordt opgehaald? Geef uiterlijk 15 mei uw mening. 

De gemeente stopt met het inzamelen van groente-, fruit en tuinafval (gft) via ondergrondse containers in Ypenburg. Helaas werd in deze containers ook veel ander afval gegooid, waardoor het gft-afval te vervuild was om gerecycled te worden. De gemeente zoekt daarom een andere manier om het gft-afval in uw wijk in te zamelen.


Geef u mening: groente-, fruit- en tuinafval huis-aan-huis ophalen in Ypenburg

Geef uw mening

Wilt u dat uw gft-afval thuis wordt opgehaald? U kunt tot uiterlijk 15 mei laten weten of u gebruik wilt maken van een gft-container (kliko) of gft-emmer aan huis. Deze wordt dan eens in de 2 weken bij u thuis opgehaald. Als meer dan de helft van uw wijk belangstelling heeft kan de gemeente dit ook in uw wijk organiseren. Stuur een mail naar afvalenschoon@denhaag.nl of bel met telefoonnummer 06-25772669.

Afval scheiden: Groente-, fruit- en tuinafval (gft)

Koffieprut, appelschillen, uitgebloeide tulpen: een flink deel van ons afval is groente-, fruit- en tuinafval (gft). Het is goed om uw gft gescheiden in te leveren: van gft kan namelijk compost gemaakt worden voor het verbeteren van grond in parken en tuinen. Helpt u ook mee om meer afval te scheiden?

 

De disclaimer van toepassing op e-mail van de gemeente Den Haag vindt u op: http://www.denhaag.nl/disclaimer
Terug
donderdag 9 mei 2019 06:07:16 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML