Laatste Nieuws

HET CIRCUS: OVER FAMILIES, VOOR FAMILIESHet Circus is hier! In de voorjaarsvakantie speelt Rabarber de verrassende familievoorstelling ‘Het Circus’.
De voorstelling is te zien van 24 februari t/m 2 maart in Theater Merlijn te Den Haag. Een echte circusvoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar, gespeeld door 23 enthousiaste Rabarberspelers.

‘Het Circus’ vertelt het mysterieuze verhaal over je ergens thuis willen voelen, wanneer het niet echt je thuis is.
Een show vol circusacts die onderweg zijn naar succes.

HET CIRCUS: OVER FAMILIES, VOOR FAMILIES

Over de voorstelling
Het gaat slecht met de zaken van een hechte circusfamilie. Daar lijkt verandering in te komen, waar de circusdirecteur dan weer niets van mag weten. 

Midden in de piste van het circus, op een zondagochtend, ligt een baby. Zomaar. De directeur mag haar niet zien… Het is geen circuskind en brengt dus ongeluk en er komen al zo weinig mensen naar het Circus. 

Toch groeit ze stiekem op. Verstopt bij de acrobaten, messenwerpers, clowns, leeuwentemmers, zeemeerminnen en de waarzegster. Maar waar komt ze nou eigenlijk vandaan? En belangrijker nog: bij wie hoort ze?

Over Rabarber
Na de succesvolle kerstproductie ‘De Sneeuwkoningin’, staat er weer een Rabarbervoorstelling op de planken in de komende schoolvakantie. Het is traditie dat Rabarber elke schoolvakantie een voorstelling maakt met jonge spelers.  Dit keer zijn dat er drieëntwintig in de leeftijd van 13 t/m  18 jaar. Met uitzondering van één hele jonge speler van 9 jaar.

Regie Nina Sondagh tekst Marjet Moorman muziek Marne Miesen choreografie Annoushka Claassens decor Vasilis Apostolatos kostuums Caterina Pavan Licht en techniek Joost Kelderman


Kaarten
Het Circus:zondag 24 februari t/m zaterdag 2 maart 2019, Theater Merlijn, Bilderdijkstraat 35, 2513 CM Den Haag
Aanvang: 11.00 uur en 13.30 uur
Kaarten: t/m 18 jaar € 7,50 | Volwassenen € 12,50 | Rabarberpas of met kindergroepen v.a. 10 € 6,00 p.p.| Ooievaarspas 50% korting

Reserverenwww.rabarber.net of 070-3450996.Terug
woensdag 30 januari 2019 05:45:09 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML