Laatste Nieuws

Gezocht: Vrijwilligers voor projectteam Meidenbeurs/ LadiesFair

 

VOOR Welzijn Meidenwerk organiseert in 2019 weer een Meidenbeurs/ LadiesFair.  Voor dit evenement zijn we opzoek naar vrijwilligers die ons projectteam willen versterken.

De Meidenbeurs is een evenement voor meiden van 12 tot en met 16 jaar met educatieve kramen, workshops en optredens op het gebied van o.a. beauty & lifestyle, seksualiteit en relaties, weerbaarheid en zelfbeeld en vrijetijdsbesteding.

 

Gezocht: Vrijwilligers voor projectteam Meidenbeurs/ LadiesFair

We zoeken een vrijwilliger (18 jaar of ouder) met affiniteit voor de doelgroep meiden (12 t/m 16 jaar). Iemand met talent voor regelen, organiseren, promoten van activiteiten, styling (aankleding) en/ of podiumplanning/ podiummanagement die ons team wil versterken. Het gaat om het organiseren van het evenement.  We zoeken ook meiden in de leeftijd 12 t/m 16 jaar die willen meehelpen op de beurs/ meedenken over de organisatie. Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden voor de Meidenbeurs? Neem dat contact op met Lisanne van het Meidenwerk Leidschenveen/ Ypenburg. E: l.vdwaerden@voorwelzijn.nl

 
Terug
donderdag 3 januari 2019 04:14:20 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML