Laatste Nieuws

Torenverlichting Winkelcentrum Ypenburg weer in ere hersteld !

 

Ze doen het weer! de acht verlichtingsunits die op de appartementengebouwen zijn geplaatst en jarenlang niet hebben gebrand, zijn de afgelopen dagen in ere hersteld.

Door Dick Muijs.

Torenverlichting Winkelcentrum  Ypenburg weer in ere hersteld !

Met de bouw van het winkelcentrum, nu zo’n 15 jaar geleden, had men het plan geopperd om de herkenbaarheid van het centrum een extra impuls te geven. Gekozen werd voor een speciale verlichting die telkens van kleur zou veranderen. De units werden geplaatst op de daken van de acht appartementen. Een prachtig lichtspel voor iedereen, en tegelijkertijd wist men waar het winkelcentrum zich bevond. Deze presentatie vond allerwege bijval. Helaas was het van korte duur.

De verlichting ging om onduidelijke redenen stuk en een commissie werd aangesteld om te onderzoeken hoe die verlichting weer hersteld zou kunnen worden. Om dit voor elkaar te krijgen heeft de commissie gedurende een aantal jaren intensief gesprekken gevoerd met alle betrokkenen, suggesties en ideeën aangedragen. Helaas zonder succes. De commissie ondervond veel weerstand en is, hoe spijtig dat ook werd ervaren, uiteindelijk ontbonden.

Nu branden ze weer. Bij navraag blijkt dat de nieuwe eigenaar van het winkelcentrum en de nieuwe eigenaar van de appartementengebouwen de handen ineen hebben geslagen om dit te kunnen realiseren.

De reacties zijn zeer positief. De verlichte units leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van het winkelcentrum. Steeds meer bezoekers weten de weg naar het centrum te vinden en dat is goed voor iedereen.

Ook op zondag kan je er terecht voor je dagelijkse boodschappen. Winkelcentrum Ypenburg is dichtbij, heeft interessante winkels voor elk wat wils, en een makkelijke parkeerregeling. Op zondag is het parkeren geheel vrij!

Bijlage: Torenverlichting winkelcentrum Ypenburg is hersteld Foto: ©Dick Muijs.
Terug
donderdag 20 december 2018 07:52:46 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML