Laatste Nieuws

Ode aan Bob Marley in Biblotheek Ypenburg

 

Zeg Jamaica, dan denk je aan reggae! En denk je aan reggae, dan is Bob Marley niet ver weg. Maandag 4 juni vertelt Michelle Boekhout van Solinge het verhaal van reggae, Jamaica en Bob Marley, met dj DenDen aan de draaitafel! Dat niet alleen, ook reggaeartiest Joggo treedt op.

Reggae
Reggae is een diepgewortelde cultuuruiting. Het is de spreekbuis van het overgrote, arme deel van de bevolking van Jamaica. Michelle Boekhout van Solinge, oprichter van de Black Star Foundation, heeft haar hart verpand aan deze muziek en vertelt er vol vuur over. In woord, met beeld en muziek van reggaekenner bij uitstek dj DenDen neemt zij u mee naar het reggae-eiland.

Ode aan Bob Marley in Biblotheek Ypenburg

Joggo
Joggo speelt muziek van Bob Marley en van zichzelf. Hij is bekend bij het reggaepubliek sinds de release van de mixtape Beware in 2008. Het nummer Beware (Kingdom riddin) had een grote internationale impact en piekte wekenlang op de reggae-charts.

Reserveren
Heeft u zin in een swingende avond? De toegang is gratis, maar vergeet niet te reserveren. Bestel uw online kaarten HIER

U bent van harte welkom!

Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8
2596 SR Den Haag
Terug
dinsdag 15 mei 2018 09:50:02 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML