Laatste Nieuws

De Servicepunten XL op Ypenburg en Leidschenveen zijn er voor jou!

 

Ze zijn al geruime tijd niet meer weg te denken uit het beeld van het stadsdeel, de Servicepunten XL op Ypenburg en Leidschenveen. Regelmatig hebben bewoners in de loop der tijd een bezoek aan deze informatiecentra gebracht voor het verkrijgen van informatie, het bespreken van klachten, of bemiddeling vragen over zaken waarvan je even niet weet hoe je het moet oplossen of regelen. De aanwezige experts helpen je, informeren je en bemiddelen. Samen met jou zoeken zij naar oplossingen en wijzen je bovendien de juiste weg om resultaat te halen.

 

De Servicepunten XL op Ypenburg en Leidschenveen zijn er voor jou!

Bij de medewerkers van de Servicepunten XL leeft toch het idee dat nog niet elke bewoner die te maken krijgt met een probleemsituatie en daar een oplossing voor zoekt de weg weet te vinden naar het Servicepunt. Zij merken bijvoorbeeld dat mensen veel te laat met hun problemen langskomen en dat daardoor een oplossing voor de problematiek langer duurt dan wenselijk voor de betrokkene is.

De medewerkers van de Servicepunten zijn experts, ieder op zijn of haar eigen terrein, en zij kunnen je helpen! Als het gaat om woonproblemen, problemen met Eneco, het UWV, of problemen in het gezin schroom dan niet om tijdig langs te komen en de situatie waarin je zit aan hen voor te leggen. Hoe eerder je langskomt, hoe beter het voor je is en hoe sneller zij hulp kunnen bieden of bemiddelen.

Niet voor elk probleem is er direct een pasklare oplossing, maar dan kennen zij instanties waar je naartoe kunt en die je verder kunnen helpen. De medewerkers bemiddelen daarin. Maak niet de fout om te denken dat er voor jou probleem geen oplossing is! Die is er wel, maar je moet er wel mee langskomen! Privacy staat daarbij hoog in het vaandel.

Dus, heb je vragen, wil je advies hebben over iets wat je dwars zit en waar je alleen niet uitkomt, loop dan eens binnen bij één van de Servicepunten. Je bent van harte welkom bij Servicepunt XL Ypenburg: Laan van Hoornwijk 260 Tel: 070-205 2540. email: wijkcentrumpietvink@voorwelzijn.nl Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09.00-16.30.
Servicepunt XL Leidschenveen: Harriet Freezerhof 201 Tel: 070-205 2400. Email: wijkcentrumleidschenveen@voorwelzijn.nl Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur.
tekst en foto: Dick Muijs
Terug
maandag 14 mei 2018 14:00:42 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML