Laatste Nieuws

Herdenkingsplek voor omgekomen Orlando Boldewijn

 

Bij de plek waar Orlando is gevonden, hebben vrienden, nabestaanden en meelevenden bloemen, foto’s brieven en kaarsen geplaatst die getuigen van intens verdriet. Duikers vonden op maandagavond 26 februari in het water van De Blauwe Loper het lichaam van de 17-jarige Rotterdammer die sinds 18 februari vermist werd.

Herdenkingsplek voor omgekomen Orlando Boldewijn

Jongstleden dinsdag wilden vrienden een herdenkingswake houden, maar op verzoek van de politie werd deze afgelast om het onderzoek op de vindplaats wat nog in volle gang was, niet te verstoren.
Ook op de school van Orlando, het Wolfert van Borsselen werd een herdenking georganiseerd en geld ingezameld voor de begrafenis. Inmiddels is er is een behoorlijk bedrag ontvangen. De vrienden schrijven dat ze van het geld niet alleen een mooi afscheid willen organiseren, maar ook een grafsteen op een mooie locatie in Rotterdam. “we hielden allen ontzettend veel van hem” zo zeggen de vrienden.

Duikers konden maandagavond gericht zoeken na ontvangst van een anonieme tip zo meldde de politie. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd is nog in volle gang. Orlando werd voor het laatst gezien op Ypenburg op zondagavond 18 februari. Daar was hij afgezet door een man waarmee hij een date had die via internet tot stand was gekomen. De man is geen verdachte volgens de politie. Tekst en foto: DM
Terug
dinsdag 6 maart 2018 10:35:50 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML