Laatste Nieuws

BSO LEUK vierde weer het jaarlijkse “LEUK en Lekker” feest

 

Donderdag 8 februari was het weer extra LEUK bij BSO LEUK. In alle vestigingen op Ypenburg werd weer het jaarlijkse LEUK en Lekker feest gehouden. Ouders krijgen van LEUK Ypenburg even een momentje voor zichzelf als waardering voor het geschonken vertrouwen in deze organisatie. Voor de kinderen is het een extra LEUKE avond!

Door Dick Muijs.

 BSO LEUK vierde weer het jaarlijkse “LEUK en Lekker” feest

LEUK Combisport en LEUK Fontein vonden het LEUK om dit feest samen te vieren in CBS De Fontein. Het thema was “WESTERN” Iedereen mocht zich LEUK verkleden als een heuse western cowboy of cowgirl maar ook de leiding was LEUK verkleed, en zelfs de school was omgetoverd in een Western sprookje, met allerlei LEUKE activiteiten en natuurlijk de maaltijd.

Bij KDV LEUK Waterrijk waren allen kleine kinderen tot 4 Jaar aanwezig. Na een heerlijke gezonde stamppotmaaltijd konden zij genieten van een LEUKE poppenshow door ‘Dini’s Poppenrijk’.

Bij BSO LEUK Luchtkasteel genoten de kinderen eerst van een heerlijke maaltijd, en vervolgens LEUK naar de disco, waar DJ Ruben zorgde voor LEUKE muziek. Ook in de vestigingen LEUK Wings en LEUK In de Wolken was er sprake van een hele LEUKE en gezellige avond.

Alle maaltijden werden verzorgt door de bekende Keurslager Barten, gevestigd in het winkelcentrum Ypenburg. Zo was er sprake van een goede samenwerking in de buurt om er voor de ouders, maar zeker ook voor de kinderen een geweldige LEUKE avond van te maken. De foto’s geven een LEUK beeld.
Tekst en foto’s: Dick Muijs.
Terug
zondag 11 februari 2018 12:04:01 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML