Laatste Nieuws

Nieuwe parkeerregeling winkelcentrum Ypenburg en omgeving van start

 

Vanaf 28 september is de parkeerregeling winkelcentrum en omgeving verruimd; 10 eurocent voor het eerste uur, 10 eurocent voor het tweede uur, totaal dus 20 eurocent voor 120 minuten parkeren. Zaterdag 30 september deelden charmante dames een flyer uit waarop de nieuwe regeling was aangegeven en kregen de bezoekers die met de auto kwamen als cadeautje het eerste uur gratis, aangeboden door de gezamenlijke winkeliers.

Door Dick Muijs

 Nieuwe parkeerregeling winkelcentrum Ypenburg en omgeving van start

Bezoekers reageerden positief: “nu hebben we meer ruimte om gezellig te shoppen en ook nog een kopje koffie te drinken.” was de veelgehoorde opmerking. Ook een aantal winkeliers gevraagd naar hun reactie: Daisy van Velzen van de gelijknamige nagelstudio: Een verbetering; die extra tijd heb ik nodig voor mijn klanten om ze nog beter van dienst te kunnen zijn.” Ilonka Terpstra van winkel Te Leuk en bestuurslid winkeliersvereniging: “Ben heel blij met deze regeling: We hebben er veel tijd en energie in gestoken om dit gerealiseerd te krijgen. Bezoekers zullen hiervan profiteren en is goed voor de omzet.”
Turkan Van Rijt-Tozen van Van Rijt Optiek: “Hoop dat met deze verbeterde regeling meer mensen het winkelcentrum komen bezoeken. Zelf heb ik nu meer tijd om optimale aandacht aan mijn klanten te kunnen schenken.” Bas van Woesik, Stadsdeelvoorzitter Leidschenveen/Ypenburg Groep de Mos-ook aanwezig in het winkelcentrum-desgevraagd; “uiteraard ben ik ook blij voor de winkeliers en hun klanten met deze nieuwe regeling, al is hij niet geheel uitgevoerd conform de gemaakte afspraak. Bij de automaten is een technisch probleem ontdekt en daar zullen we en oplossing voor moeten vinden.”

 
Terug
maandag 2 oktober 2017 07:34:03 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML